Flyer updated.jpeg

Ce optiuni sunt disponibile pentru un tânăr adolescent, al cărui plan de vacanță este somnul: Snapchat, Instagram sau TikTok? :)

Noi iti propunem tabăra rezidențială de ReCreație, unde timp de aproximativ o săptămâna, tinerii adolescenți au posibilitatea de a se destinde, (fix ca într-o recreație binemeritată după multe ore de scoală și/sau meditații), dar și de a învăța lucruri noi despre ei, de a-și face prieteni noi, de a se cunoaște mai bine, de a învăța să colaboreze, de a cuceri noi provocări, de a sărbători succesul, și în final de a contribui la procesul prin care se creează pe ei înșiși.

Participanții la programul taberei se vor bucura de 6 zile de activități, care se vor desfășura în interiorul și exteriorul locației, în timp ce locuiesc într-o cabană confortabilă, alături de 2 formatori și 2 instructori.

Tabăra de ReCreație 2019 invită și așteaptă cu drag, intre 7 si 12 iulie 2019, pe toți tinerii adolescenți cu vârstele cuprinse între 11 și 14 ani.

Vezi aici PROGRAMUL detaliat al Taberei de ReCreatie

Echipa de formatori:

poza luminita.jpg

Luminița Elena Călugăru

Psiholog clinician, psihoterapeut integrativ, trainer în programare neurolingvistică, formator, consilier dezvoltare personală și vocațională. Experiență în psihoterapie, grupuri de dezvoltare personală, coaching.

_DSC1950.jpg

Ramona Elena Ciobotă

Psihoterapeut integrativ pentru copii si adolescenți, Practioner în programare neurolingvistică, Psihopedagog special, formator, Facilitator Exerciții de Eliberare a stresului si a traumei (copii & adulți). Experiență în psihoterapie și grupuri de dezvoltare personală.

Bugetul pentru tabără este de 1200 RON/persoană si include:
 

  • 5 nopți de cazare în Pensiunea Mama Cozonacilor, Simon – zona Bran;

  • 3 mese principale pe zi + gustări între mese;

  • Transportul din Campina la Pensiunea Mama Cozonacilor;

  • Gestionarea costurilor aferente tuturor activităților outdoor, de vizitare a obiectivelor turistice;

  • Diplomele de participare;

  • Organizarea serilor de: karaoke, petrecerea finală și focul de tabără;

  • Fotografii, care vor fi transmise ulterior taberei prin transfer online.

Inscriere tabara de ReCreatie
După înscriere, vei primi un e-mail cu toate detaliile​

Multumim pentru detalii. Va vom contacta in curand cu toate detaliile necesare pentru inscriere.

ATENTIONARI G.D.P.R.

CONSIMȚĂMÂNT DATE PERSONALE:

Prin trimiterea acestui formular esti de acord cu folosirea de către noi a datelor tale personale, pentru a realiza înscrierea copilului si pentru a păstra legătura cu voi..


Datele ce urmeaza a fi colectate se refera la : nume si prenume copil, data de naștere a acestuia (pentru a verifica dacă participarea sa este potrivită grupei de vârstă). numar de telefon, adresa de e-mail,.

Societatile noastre vor putea colecta si stoca aceste informatii in forme diverse (ex., in forma scrisa, electronica, etc.). Acestea vor fi stocate pe o perioada de 5 ani de la completarea si trimiterea formularului . Am implementat anumite masuri de securitate pentru a asigura confidentialitatea informatiilor din baza noastra de date, in conformitate cu standardele de securitate impuse de legislatia relevanta.